Despre Mine

Public Speaker, trainer și Life Coach, psiholog cu peste 20 de ani de experiență în domeniul comunicării, în prezent este una din cele mai active personalități din domeniul dezvoltării personale. Experiența în comunicare și-a desăvârșit-o în industria publicității pentru numeroase branduri cunoscute pe piața românească: Connex, Dialog, Tuborg, Lipton, Levi's și Șapte Seri. Mereu aproape de oameni și de nevoia lor de performanță, în calitate de lector, Adriana Petrescu pregătește cursuri și seminarii pentru BPP Professional Education, afiliată Apolo, cea mai mare companie de training din lume. Este autorul unor materiale de tip self help, lansează în 2011 volumul "Exerciții pentru fericire", în curs de lansare fiind romanul "Cea mai iubită dintre femei" și "Căsătorii rele, divorțuri bune". De asemenea semnează articole în calitate de editor invitat la:

 sau apariții TV în cadrul emisiunilor dedicate dezvoltării intelectuale ale copiilor și adolescenților. A fost nominalizată în decurs de doi ani în "Top 100 femei de succes din România" a fondat unul dintre cele mai apreciate publicații culturale ALtitudini și este implicată activ în acțiuni de caritate și voluntariat pentru "CID- Copii în dificultate", "Habitat pentru România" și "Let't do it".

 

Experiența cu oamenii și cu diferitele aspecte cu care se confruntă, face din Adriana unul dintre cei mai solicitați specialiști pentru misiunile de Asessment care privesc schimbările de strategie sau resurse umane din cadrul companiilor. Printre clienții importanți cu care s-au derulat misiunile, amintim Apex, FinEXpert, Cogep, RHS Holding . Cariera Adrianei îmbină programele de Life Coach și terapiile individuale cu proiectele de anvergură dedicate publicului larg. Proiectul "Marea Schimbare" la care este inițiator oferă workshop-uri și conferințe privind subiecte care privesc dezvoltarea unei personalități armonioase și a unor relații echilibrate. Un alt proiect important este programul pentru consiliere vocațională în care sunt înscriși copiii cu rezultate deosebite și care sunt solicitați de marile universități internaționale. Din 1 septembrie 2015 a devenit analist la postul de televiziune Antena Stars, post care are drept scop promovarea subiectelor de dezvoltare personală pentru marele public. Și din primăvara anului 2017 se alătură echipei de la B1TV și Antena 3 comentând fenomenul politic și social din România.