Like a Princess

Hai, că nu este greu să fii Prințesa vieții tale. Numai că va trebui să accepți niște adevăruri dure peste care, sfatul meu este să treci cu ușurință: în timp ce tu îți cizelezi imaginea prețioasă, cu siguranță bărbatul din dotare își va lărgi pupilele la vederea unei apariții feminine picate parcă din genericul unui film porno. Nu îl judeca prea aspru, impulsul îl dirijează, nu rațiunea. Cu siguranță tot pe tine va dori să te prezinte părinților. Important este să adopți o atitudine regală și să te abții să-l înjuri la ca ușa cortului pentru ..mica infamie.

Dar revenind la prințese, fie vorba între noi nu este chiar la îndemâna tuturor să poarte o tiară, nu de alta dar și prinții au devenit tot mai rari. Dincolo de rang, privilegii și rochii frumoase, o serie de interdicții le fac viața mai puțin ușoară. Dar dacă vrei să ieși din rând și să ai acel ceva deosebit uite câteva reguli pe care și eu le folosesc mai ales când vin socrii în vizită:

Ținutele trebuie alese cu grijă și să nu fie prea ..lejere sau strident colorate. 

Toate pretuberanțele corpului trebuie mascate elegant. Asta însemnă să stai fără frică că la un strânut ori ți se rupe fusta în fund ori îți sar sânii din decolteu pe masă.

Lungimea rochiei trebuie să fie maxim patru degete deasupra genunchilor. 

Oja de pe unghii trebuie să fie naturală. Știați că Regina Angliei a interzis culoarea pe unghii? Noroc că se poartă roz-ul natural și unghiile scurte.

Orice manifestare emoțională este interzisă, îmbrățișări, săruturi, mângâieli în public. Oricât de mult ai vrea să-i arăți mamei că-i adori puiul, te abții uitându-te doar cu drag la el. Așa din ochi…

Este interzis părul purta neglijent sau nespălat. Genul de coc neglije sau celebra coadă de cal, nici nu încap în discuție.

Poți purta doar un singur inel pe mână. Când spun inel, inel să fie, adică să sară în ochi prin strălucire nu neapărat dimensiune.

În rest, ne putem bucura că nu suntem Prințese pentru că nu am putea să ne facem selfie-uri, să dăm autografe sau să îmbrâțișăm mai mult de o persoană în public.

About the author: Adriana Petrescu

Leave a Reply

Your email address will not be published.

fifteen − 14 =