Un altfel de dar

Nu știu dacă ați observat dar lunile trec foarte repede, acum ne uram tradiționalul ”la mulți ani”, acum ne bate Paștele la ușă. Popor primitor și cu drag de petreceri cum suntem, întindem mese, ne bucurăm de oaspeți și ne facem tot felul de urări care mai de care de sănătate, viață lungă și prosperitate. Dar în spatele tuturor momentelor noastre frumoase, se află necondiționat cineva: MAMA.

Cui nu-i este dor de ciorba mamei, de prăjitura care-i iese atât de bine de fiecare dată, de o vorbă bună, o încurajare sau bănuții ăia strecurați pentru a ne ajuta într-un moment greu? Câți dintre noi nu tânjim la clipele acelea zburdalnice de copilărie în care nu aveam nicio grijă și mama le rezolva pe toate? Pentru că fără să realizăm, pentru noi, copiii, mama este mereu veșnic tânără, sănătoasă și în sprijinul nostru.

Poate introducerea a fost puțin mai lungă dar toate astea le-am simțit eu când priveam prin geam pătuțul de nou născut de la clinica Sanconfind. În fața mea era o viață nouă care tocmai se născuse de ceva ore, o fetiță care are să devină peste ani, femeie, mamă și ea. Și atunci m-am gândit că noi copiii suntem în mare parte nerecunoscători când vine vorba de mama.

Oferim flori de ziua ei, poate un cadou, mai dăm un telefon din când în când și în mare măsură cam atât facem pentru ea, ea care face totul pentru noi.

Mama nu se plânge, mama nu cere, mama oferă mereu necondiționat din tot ce are ea de oferit, este rândul mamei să primească ceva acum. Ceva deosebit, ceva util de care mama ta se va bucura cu adevărat.

Nu departe de București, într-un loc construit pe vechile băi termale, se află un centru de sănătate perfect ca destinație pentru mama ta. Zeci de proceduri pentru recuperare și de balneoterapie, pot să ofere un excelent re-start pentru sănătatea corporală și starea de bine a minții.

Nimic nu pare mai potrivit decât o zi de răsfăț sub atenta monitorizare a specialiștilor de acolo.

O zi de adevărat răsfăț poate începe cu un masaj de relaxare sau pentru drenaj limfatic, un duș Vichy sau băi de plante aromatice. Diferitele tipuri de saună aduc un plus de senzații, eu personal sugerând sauna uscată cu arome de unde am ieșit alt om.

Obișnuiți probabil cu saramura delicioasă a mamei, acum vom avea ocazia să gustăm o altfel de senzație. Imaginați-vă cum într-o zi friguroasă, intrați într-un univers de senzații pe care nu le-ați cunoscut poate până atunci. Bogăția termală captată din izvoare proprii, aduc la suprafață o apă sărată cu o concentrație apropiată cu cea din Marea Moartă, (321g/l comparativ cu 400 g/l),plină de minerale și la o temperatură optimă pentru corp, oferă o senzație imediată de relaxare și fie vorba între noi, fetele, ieși din bazin cu cel puțin jumătate de kilogram în minus.

Darurile mari sunt cele dăruite exact pe nevoia omului. O zi în care ne alintăm mama departe de grijile ei, este o zi care-i va rămâne mult timp în inimă. Cu un gest atât de simplu, putem oferi un dar atât de complex pentru inimă, corp și suflet.

Totul este simplu și în trei pași: stabilește ziua, fă rezervare și evadează o zi cu mama ta!

About the author: Adriana Petrescu

Leave a Reply

Your email address will not be published.

four × 5 =