Daruri- de Craciun

Cum mai toată lumea a început sa intre în febra cumpărăturilor, am început să mă gândesc și eu la daruri.

Mă gândeam acum la sfârșit de an la toate darurile primite și dăruite. Fiecare zi este un dar și mă bucur că am ajuns la înțelepciunea de a și simți asta. Poate pentru prima dată în viața mea înțeleg ce înseamnă încă un Crăciun petrecut alături de mama mea. Tot daruri mi se par și clipele în care m-am îndoit, pentru că acum știu sigur ce vreau de la viitor. Mă uit în jurul meu și realizez tot mai mult ca adevăratul dar nu este altceva decât constanța.

Ca părinți ne străduim să cumpărăm daruri frumoase copiilor, dar poate uităm să le dăm darul cel mai de preț pentru ei: timp, atenție, încredere și sprijin. Milioane de cupluri se pregătesc să își ofere daruri uitând că cel mai de preț dar este acel fabulos sentiment de a fi sigur pe partenerul tău, să-l simți alături necondiționat. Ne străduim să alegem obiecte cu grijă pentru părinți, însă uităm că pentru ei fiecare zi petrecută cu ei este un dar. Avem prieteni, dar uităm să le dăruim zilnic grijă și prețuire.

Am să încep de azi să împachetez cu grijă darurile mele: iau infinita recunoștință, presărată cu iubire și legată cu promisiunea de a fi alături până în ultima ei clipă și am să o  dăruiesc în amintirea mamei mele. Tatălui meu am să-i pregătesc un munte de recunoștință și milioane de mulțumiri pentru răbdarea și iubirea cu care are grijă de familie. Fiice melei am să-i pregătesc ceva special. Am să adun mii de clipe fericite, am să le prind într-un buchet și am să i le prind în păr.

Iubitului meu am să-i pregătesc un dar unic: iubirea. Am să o împachetez în încredere și am să o leg cu promisiunea de a fi alături de el chiar și atunci când privirile noastre nu se uită în aceeași direcție. Prietenilor mei dragi am să le pregătesc în dar zâmbete colorate, susținere necondiționată, veselie, înțelepciune și un umăr pe care se pot baza întotdeauna. O să am grijă să trimit darurile în fiecare zi astfel încât nici o zi să nu treacă fără bucurie și iubire. Pentru mine, da, pentru este important să nu uit de darul meu, am să-mi dăruiesc un vulcan de inspirație, un câmp de fericire, stele pentru luminițele din ochi și o poțiune magică de putere atunci când obosesc și nu îmi găsesc puterea de a o lua de la început.

Îmi plac sărbătorile, mai ales că pentru mine de astăzi în fiecare zi va fi o sărbătoare!

Sărbători fericite în fiecare zi, dragii mei.

About the author: Adriana Petrescu

Leave a Reply

Your email address will not be published.

eighteen − 2 =