Suntem ceea ce gândim-partea a II-a

Mi-a plăcut să îl descopăr pe Gregg Braden cu cele 20 de chei ale lui. Punctul 4 m-a pus pe gânduri și mă face să simt intens acel “nimic nu este întâmplător“. Mă gândesc la tot ce nu am fost încă capabilă poate să iert și îmi doresc, dacă tot am rămas conectată cu asta să am o conexiune luminoasa care mă va ajuta să fiu un om mai bun.

Și uite așa, cu curaj, fac primul pas pentru viitorul meu. Încep să îmi aud tot mai bine vocea interioară care îmi spune că trebuie să merg pe drumul vocației mele.

Lectură plăcută a celor 20 de chei și liniste pentru a vă auzi bine. Gregg Braden, 20 de chei pentru crearea realității:

1. Matricea Divină este recipientul care conține Universul, puntea dintre toate lucrurile și oglinda care ne arată ce am creat.

2. Orice lucru din lumea noastră este conectat cu orice alt lucru.

3. Pentru a avea acces la forța Universului însuși, trebuie să ne vedem pe noi înșine ca fiind o parte a lumii și a Universului, mai degrabă decât ca fiind separați de aceasta.

4. Când ceva a fost unit, el este conectat întodeauna, indiferent dacă rămâne sau nu legat la nivel fizic.

5. Actul de a ne concentra conștiinta este un act de creație. Conștiința creează!

6. Cu toții avem toată puterea de care avem nevoie, ca să creăm toate schimbările pe care alegem să le cream! Deținem toată puterea de care avem nevoie ca să creăm toate schimbările pe care alegem să le creăm!

7. Obiectul pe care ne concentrăm atenția conștientă devine realitatea lumii noastre.

8. Nu este suficient doar să spunem că alegem o nouă realitate!

9. Sentimentul este un limbaj pe care îl înțelege Matricea Divină. Simțiți-vă ca și cum obiectivul vostru ar fi deja atins și rugăciunea voastră și-ar fi aflat deja răspuns.

10. Nu orice sentiment este potrivit. Sentimentele care crează trebuie să fie în afara ego-ului și să nu emită judecăți.

11. În viața noastră trebuie să devenim exact emoțiile pe care alegem să le experimentăm ca fiind parte din lumea noastră.

12. Nu suntem limitați de legile fizicii, așa cum le cunoaștem astăzi.

13. Într-un “ceva” holografic, fiecare bucățica din acel ceva, oglindește întregul care înseamnă acel ceva.

14. Holograma cu conexiuni universale a constiintei ne asigura ca exact in momentul in care ne cream dorintele si rugaciunile, acestea sunt deja primite la destinatie.

15. Prin holograma conștiinței, cea mai mica schimbare în viața noastră este reflectată peste tot în lumea noastra.

16. Numărul minim de oameni necesar pentru a “da startul” unei schimbări în conștiință este – radical din 1% – dintr-o populație.

17. Matricea Divina oglindește în lumea noastră relațiile pe care le cream în contextul credințelor noastre.

18. Rădăcina experiențelor noastre “negative” poate fi redusă la una dintre cele trei frici universale (sau o combinație a lor):

a. frica de abandon

b. sentimentul de nevrednicie

c. lipsa de încredere

19. Adevăratele noastre credințe sunt reflectate în cele mai intime relații pe care le avem.

20. Trebuie să devenim în viața noastră exact lucrurile pe care alegem să le experimentăm în lumea noastră.

About the author: Adriana Petrescu

Leave a Reply

Your email address will not be published.

5 × one =