Tradiții și superstiții de 8 Martie

Dacă ești femeie și ții la fericirea ta, trebuie neapărat să citești asta:

8 Martie este o zi cu vibrație specială pe care trebuie să o onorezi ca atare. Istoria a demonstrat că cele care nu au luat seamă, ani de zile s-au chinuit să restabilească un echilibru cu feminitatea lor.

De 8 Martie este interzis să faci următoarele:

1. Să speli. Orice contact cu detergentul îți poate aduce din senin pete pe piele, accentuarea pistruilor sau a petelor de îmbătrânire..după caz.

2. Să gătești. Este interzis să gătești dacă o simți ca o corvoadă pe care o faci zi de zi. Excepție fac cele care gătesc de plăcere pentru cei care le apreciază cu adevărat.

3. Să arăți banal. Dacă ziua de 8 Martie trece fără măcar să vă fi uitat în oglindă o dată cu admirație, superstiția spune că vă veți simți urâte tot anul.

4. Să nu faci dragoste. Tradiția arată că de 8 Martie vine primăvara în simțuri și dacă nu faci dragoste, măcar fă sex. Dacă nu ai cu cine, propune-ți să îți găsești cât de repede pe cineva, altfel superstiția spune că șapte luni, șapte săptămâni și șapte zile te așteaptă abstinența. Doamne ferește!

5. Să ai vaza de flori goală. Dacă nu primești flori și stai tristă uitându-te la vaza goală, așa rămâi un an. Superstiția spune că trebuie să îți cumperi florile preferate chiar tu și astfel rupi ghinionul.

6. Să stai acasă singură. Este foarte grav dacă te prinde 8 Martie singură acasă. Mare ghinion se abate pe capul celor care stau singure și triste în casă. Ca să scapi de ghinion, ieși din casă neapărat. Chiar și până la magazinul de la colț.

7. Șapte este un număr magic. Superstițiile de 8 Martie spun că trebuie să îți alegi șapte dorințe, șapte pantofi, șapte momente magice de romantism să îți meargă bine financiar tot anul. Măcar șapte, dacă poți mai multe și mai bine.

Nu glumi cu superstițiile și obiceiurile dacă vrei să fie bine 🙂

Textul este o plămădire a imaginației, dar dacă este adevărat? Preventiv, eu încep de pe acum!:)

 

About the author: Adriana Petrescu

Leave a Reply

Your email address will not be published.

six + 6 =