Fitness mental – ultimele zile

Este clar că modul de viață, obișnuința, timpul, limitările, ne condiționează până și ce ne punem în farfurie. Spuneam încă din primul articol pe această temă, că a mânca sănătos înseamnă în primul rând disciplină.

A trăi în armonie înseamnă a avea armonie în toate aspectele vieții tale și trebuie să recunoaștem că puțini dintre noi se pot lăuda cu asta.

Înseamnă să ai tenacitate și ambiția de a renunța la ceva obținut facil care te încântă doar pe moment.

Săptămâna asta a fost un exercițiu de sinceritate, minte- manifestare. M-am observat în fiecare zi și mi-am dat seama cât de greu este să menții un program alimentar sănătos într-o lume ușor nesănătoasă. Chestiunile neprevăzute, alergătura, oboseala, toate sunt piedici serioase în calea echilibrului alimentar.

Misiunea a fost aproape îndeplinită. După trei zile grele abia am obișnuit corpul cu hrană proaspătă negătită în foc. Abia m-am obișnuit să am o disciplină de a cumpăra zilnic proaspăt și de a renunța la tentația de a lua ceva gata pregătit.

Cum mă simt? Trebuie să admit că perfect energizată. Ronțăitul de verde și proaspăt a redat vitalitate corpului și limpezime minții. Puțina atenție asupra farfuriei m-a făcut mai atentă asupra a ceea ce vreau, îmi doresc sau fac greșit.

Dacă a meritat?

Eu am meritat!

About the author: Adriana Petrescu

Leave a Reply

Your email address will not be published.

five × 4 =