Gândul bun pentru săptămâna asta-de iarna

Dragii mei

Spiritul și Energia sărbătorilor și-au făcut prezența deja. Așezarea primilor fulgi de nea a activat în fiecare, chiar dacă numai la nivel subconștient la unii, bucuria copilăriei și candoarea curățeniei sufletești. Dar viața agitată în care trăim ne ține departe de bucuriile simple și din nefericire, de cele mai multe ori, chiar întâmplările simple sau frumusețea naturii ne face mai ignoranți și scufundați în relele noastre.

Săptămâna acesta timpul începe să se joace cu noi. Devine un cal nărăvaș pe care cu mare greutate îl vom putea struni. Tot mentalul colectiv pe care trebuie să vi-l imaginați ca un nor, este plin de agitație, nervi și mânie. Tot perioada asta este propice pentru formarea gândurilor negative și a frustrărilor, va fi greu să vă feriți de ele. Caruselul în care suntem cu toții are un preț mare de plătit: libertatea ființei noastre.

Poate începând cu săptămâna asta este cel mai important să ne apropriem de cine suntem cu adevărat, să stăpânim cu abilitate toate sentimentele negative și să exersăm din răsputeri empatia. Cei care ne supără sunt la rândul lor supărați de alții și cercul nu se închide niciodată.

Detașarea nu este o soluție, ea funcționează de cele mai multe ori ca o oală sub presiune care devine un instrument periculos echilibrului nostru. Săptămâna aceasta încercați să intrați în starea de copil care observă adultul. Ați observat copiii ce soluții simple, creative și practice au? Si voi ați fi la fel dacă măcar o clipă ați uita de roluri, funcții, griji și supărări.

Ziua bună se decide de cu seara și pentru asta faceți în fiecare seară înainte de culcare o vizualizare plină de pozitivitate copilărească. Jucați-vă fără frica cu gândurile asigurându-vă că nu pătrunde nici un fir de negativitate, teamă sau crispare. Imaginați-vă că aveți o baghetă magică cu care rezolvați totul. Proiectați o zi perfectă în care totul este senin și rezolvările vin ușor ca fulgii din cer.
Inlocuiți măcar în imaginație banii cu bucurie, hrană cu sănătate, oamenii cu iubire și pământul cu un loc sacru pe care pășiți și veți observa că dintr-o dată o stare de ușurare va cuprinde și răul începe să se spulbere. Puneți voi fiecare câte un strop de bine în marele mental colectiv și veți vedea că acel bine aduce alt bine.

Si nu uitați o clipă, ca noi suntem co-creatori vieții noastre.

O săptămână perfectă și plină de lumină, cu drag
Adriana

About the author: Adriana Petrescu

Leave a Reply

Your email address will not be published.

sixteen − 16 =