”Dacă vrei să nu lucrezi nici un minut din viață, alege să faci ceva ce îți place”

Când declar că am ca mai frumoasă meserie, nu exagerez cu nimic. A făuri oameni, vise, obiective este o menire, nu ore de bifat la birou. Pentru că multă lume mă întreabă cu ce mă ocup mai precis și de ce nu am ales să lucrez ca terapeut, psiholog fiind și eu, aș vrea să fac precizările necesare: am ales coaching-ul pentru că se potrivește mai bine temperamentului meu. Am ales partea dinamică a muncii cu omul și atingerea mai rapidă a obiectivelor.

Coaching-ul poate fi deseori confundat cu terapia, training-ul sau consilierea. Ei bine nu este nimic din toate acestea.

Coaching-ul este un minunat parteneriat, un drum frumos parcurs de tine ca și coach și cel pe care îl îndrumi spre atingerea potențialului maxim și obținerea rezultatelor pe care și le dorește în viață.

Ca și Life Coach abordez partenerul cu care lucrez în toate dimensiunile sale – de la viața personală și profesională, până la sănătate sau relații. Drumul parcurs împreună este unul frumos, o poveste în care pentru a ajunge la succes ne întâlnim cu zmei, balauri, Feți-Frumoși și Ilene Cosânzene, uneori ne este ușor,alte ori nu, uneori ne enervăm, alteori plângem, dar la final ne bucurăm să vedem că Omul poate orice își propune. Si am adunat povesti care la început păreau imposibile și acum zâmbesc, nici unul din cei care a încercat nu a eșuat până acum. Omul are un potențial fabulos de resurse, dar și un inamic puternic: frica. Si de frici am eu ac de cojoc 🙂

Ca fiecare Coach care se respectă, am și eu un obiectiv major: până trăiesc, să învaăț și să dau mai departe tuturor celor care vor, fericire, înțelepciune și ghidare. Pentru asta, voi fi zi de zi aici, pe pagina mea, cu câte un sfat, informație sau pur și simplu cu o stare de bine.

About the author: Adriana Petrescu

Leave a Reply

Your email address will not be published.

two × 1 =