Mâine poate fi altfel dacă vrei

Decât să te plângi toată ziua, poți hotărâ măcar o o zi să uiți de negativisme. Nu va fi ușor, ca să nu mai spun că marea majoritate dintre oamenii din tău, vor rula acel binecunoscut program de negativitate în jurul tău și vei părea un om ciudat.
Cum să vezi frumosul într-o masă de gri?
Declarația de pozitiv ar trebuit susținută și cu fapte. Așa că nu te așteptat la minuni di prima clipă. S-ar putea încă din primele zile după măreața intenție, toate prostiile să ți se întâmple. Dar fii tenace!

 Mergi pe principiul universal ”Zâmbește și ți se va zâmbi” și crede-mă că încet, încet, totul va începe să arate altfel.

Pe stradă în așteptarea fluenței din trafic vei începe să observi clădiri, oameni, expresii lor și nu în ultimul rând, îți vei da voie să observi gândurile tale. Înainte de a eticheta pe cineva care te enervează poți începe să faci un exercițiu de empatie și de multe ori îți vei da seama că poate și tu ai fi reacționat la fel.

Cum nimic nu este întâmplător, eu una nu cred în coincidențe, vei observa că odată  cu intrarea pozitivului în viața ta vei întâlni mai mulți oameni pozitivi și veseli.

Nu este greu? Nu?

About the author: Adriana Petrescu

Leave a Reply

Your email address will not be published.

sixteen + four =